facebook Google+ TRENDSALE

Privatlivspolitik for PASSION by Joan Fisker

 

1.Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos PASSION by Joan Fisker.dk

 

 

2.Dataansvarlig

De dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er:

 

PASSION by Joan Fisker.dk / Joan Fisker

Grønnegade 25

8700 Horsens

cvr nr 17392581

 

 

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU´s databeskyttelsesforordniger samt de danske persondataretslige regler, som måtte være gældende, du er altid velkommen til at rette henvendelse på passion@joanfisker.dk hvis du ønsker mere info

 

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger elle mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse passion@joanfisker.dk

 

3.Indsamling af personlige oplysninger

Er du kunder eller kontakter os via vebsitet, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig: Navn, aderesse, moilnr., mailadresse, men kun med dit samtykke. Disse oplysninger videregives til 3. part hvorfra der sendes nyhedsmails og SMS beskeder, disse virksomheder skal også overholde persondataforordningen.

 

 

4.Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt. Så snart du ikke længere ønsker det, bliver du slettet ved os og 3. part.

Formålet med at indsamle disse personoplysninger er for at give dig den bedste service og markedsføring af PASIONS produkter.

 

5.Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computeren med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede rum. Og i mapper, ligeledes med begrænset adgang og i kontrolerede rum.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (meget begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Ligeledes kan der ved indbrud være en meget begrænset risiko for det samme.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar

 

Personoplysninger slettes så snart du ikke længere ønsker at være kunde i PASSION